search

Om bilverkstedet

Haukås bilverksted – ditt lokale verksted i Sveio og omegn, beliggende rett bak Haukås bensinstasjon ved E39

Vår historie

Haukås bilverksted ble startet opp av Osmund og Liv Kinn i 1963. Siden den gang har vi utviklet oss videre i tråd med behov i markedet. Vi kan i dag stolt si at verkstedet kan tilby et vidt spekter av kjøretøyrelaterte tjenester, særlig knyttet til personbil og bobil. Etterhvert som årene har gått har vårt bilverksted alltid tilpasset seg etter tid og teknologiske fremskritt.

Verkstedet drives i dag av Solfrid og Øystein Kinn, hvor førstnevnte har rollen som daglig leder og sistnevnte er teknisk leder. Våre ansatte er til enhver tid oppdatert i nyeste teknologi, noe som vårt opplæringssenter Promeister Academy sørger for. Vi er i likhet med nærmere 300 andre verksted i Norge, stolt medlem i MECA-kjeden. Dette samarbeidet sikrer oss kvalitetsdeler med inntil 3 års garanti samt teknisk support ved behov.

Vårt verksted er lokalisert på Haukås i Sveio kommune, rett bak Shell bensinstasjon. Verkstedfasaden er iøynefallende fra E39. Haukås bilverksted ønsker alle våre kunder velkommen til oss. Vi har topp moderne utstyr og flotte lokaler.

arrow_upward